Denne tekst er en preheader, som uddyber indholdet af nyhedsbrevet. Se nyhedsbrevet online her
 
 
 
 
 
 

 
Jeg vil gerne ønske jer alle en dejlig december,
en glædelig jul
og et givende nyt år 2017.
 
Tak for jeres interesse for kurser og behandling gennem året. Det er jeg meget taknemmelig for. 
 
Jeg sidder med en god følelse i kroppen efter en dejlig julekoncert med Vocal line i Sct Pauls Kirke i Århus. Udover jul var temaet "at komme hjem". Ikke kun "hjem til jul", men også hjem i os selv, hjem i vores natur. "Hjem" via det nordiske islæt i musikken. Det var en smuk oplevelse, at sidde i kirkerummet og mærke "sig selv", musikken og følelsen af "hjem". 
 
Mit ønske er, at bevægelse og kraniosakralterapi hjælper os til at komme mere "hjem"." Hjem i kroppen","hjem i os selv". Ikke kun til jul. 
 
Det at være "hjemme i kroppen" er nogle af de gode tilbagemeldinger jeg har fået på vandbehandlinger. Det at flyde i vandet, lukke lyde ude, være "sig selv", være vægtløs giver en nær følelse med "sig selv". 
 
Jeg kan se, at jeg i julebrevet 2015 skrev: "vi ikke har noget organiseret vandbehandling her endnu".Det har ændret sig i 2016.  Jeg har hele efteråret haft vandbehandling på Gigtsanatoriet SANO i Middelfart. Det har været en rigtig god oplevelse og fortsætter i 2017. Første gang d.20.1. Se øvrige dage nede i brevet. Prisen holdes på 550 kr.
 
Holdundervisning og klinik åbner d.9.1.2017.
 
Gavekort
Jeg udsteder gerne gavekort på kraniosakralterapi og kurser.
Som noget nyt giver jeg mor/barn behandling efter fødsel. 
Kontakt mig gerne via mail.
 
mail: hellewulffhansen@gmail.com
tlf.: 26213698 
 
Kursuslokale og klinik ligger på Broendegården, Assensvej 17, 5580 Nr.Åby
 

Kraniosakralterapi

Jeg bringer igen billedet af min kollega der giver vandbehandling på SANO i middelfart.
Jeg har valgt at holde prisen på vandbehandling på 550kr også i foråret. Jeg vil rigtig gerne at flere får muligheden for at prøve en behandling i vand. 
I foråret er der vandbehandling d.20.1, 10.2, 3.3, 24.3, 28.4. Alle dage fra kl 16.
 
 
 
Og ja, vandet er et godt suplement til behandling på briks. Vandet har mange positive egenskaber. Rent strukturelt,når kroppen er spændt i et mønster, har vi i vand mulighed for at positionere os i det mønster, mere end vi har på en briks. Vi kan ligge skævt, skråt, roteret og derfra afspænde vævet. Varmen, vægtløsheden, afskærmning for lyd og vandets "energi". Det giver alt sammen en anden dimension.
 
 Læs mere om kraniosakralterapi på www.hellewulffhansen.dk
 

Bevægelse og afspænding 2017

Gotved og Pilates
Stræk og gennemstrømmende bevægelser, sving og flow,der giver varme og glæde, fokus på åndedrættet, styrkegivende øvelser via Pilates og afspænding.
 
Tirsdage
Kl.9.00 - 10.15
kl.10.45 - 12.00 
kl.16.30 -17.45
kl.19.15 - 20.30
Start d.10.1 2017, 13 gange, 750 kr.
 
 
Pilates
 
Rolige, styrkegivende øvelser der giver styrke og balance i den bærende muskulatur. Den skaber centrering i kroppen og en god kropsholdning samt bevidsthed om åndedrættet. Vi arbejder både liggende, stående og i bevægelse. Stabiliteten skal "virke" i alle situationer. Vi varmer op med lidt sving og flow, bruger stræk fra Fascia flow og slutter med afspænding.

Mandage  kl.17.15 - 18.30.
Start d.9.1.1 2017, 13 gange, 750 kr.
Hvis interessen for holdet øges, er der mulighed for oprettelse af nyt hold ca kl 16.
 
Fascia Flow
 
Fascia Flow er stræk af krops fascien, så væskegennemstrømningen øges, derved øges også bevægeligheden. Smerten i vævet mindskes når vævet fugtes. Det er godt for alle, men især godt hvis man har arvæv, skadet væv eller bare føler sig spændt.  Øvelserne udspringer af Yoga.
 
Torsdag kl 9.50 - 10.50, 12 gange550 kr
 
 
 Læs mere om kurserne på www.hellewulffhansen.dk
Du er altid velkommen til at kontakte mig om kurserne.
 

Kurser i afspænding

 
Lørdag med fokus på åndedrættet - en dag til ro og fordybelse:
Åndedrættet er ikke bare en automatisk muskelbevægelse, åndedrættet spejler hele kroppen og det fortæller hvordan vi har det. Så fordybelse i åndedrættet er fordybelse i hele kroppen. Derfor kan vi påvirke åndedrættet ved f.eks at arbejde med afspænding af bla. kæben, hænder, nakke, fødder, rygsøjlen og  psoas. Vi laver fysiske øvelser, afspændingsøvelser og bevidsthedsøvelser der understøtter et friere åndedræt. Vi skaber plads til åndedrættet. Et frit åndedræt er afgørende for vores velbefindende.
Lørdage d.11.2, kl.9.30 - 12.30. 250 kr, tilmelding senest d.5.2.
 
 
 
Glædelig jul, Helle