Denne tekst er en preheader, som uddyber indholdet af nyhedsbrevet. Se nyhedsbrevet online her
 
 
 
 
 
 
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del nyhedsbrevet

Hej

 
Jeg vil gerne minde om foredraget "hvad kraniosakralterapi også er" d.11.2 kl.19.45 på Broendegården.
 
Alle er velkomne og det er gratis. Blot vil jeg gerne have tilmelding senest tirsdag d. 9.2 på hellewulffhansen@gmail.com eller 26213698.
 
Kursus i "Kontakt til bækkenbunden og centrum"
D.2.og 16.3 kl.19-20.
I weekenden var jeg på kursus med Inge Gotved og vi brugte rigtig god tid på at fordybe os i bækkenbunden og de dybe mavemusklers funktion, på en stille og langsom måde. Det gør vi også til Gotved og Pilates. Men disse 2 aftener fordyber vi os i de små bevægelser, så vi bliver mere bevidste om og sikre på hvad vi laver. 
Tilmelding senest d.29.2, pris 100 kr for begge aftener.
 
Alle arrangementer foregår på Broendegården, Assensvej 17, 5580 Nr. Åby.
Kontakt mig gerne på hellewulffhansen@gmail.com eller 26213698.
 
Se mere på www.hellewulffhansen.dk
 
 
 
 
 
 
 
 

Kraniosakralterapi

D.11.02 kl.19.30 holder jeg foredrag om "Hvad craniosakralterapi også er". Jeg har før haft aftener om det strukturelle i craniosakralterapi. Men vil gerne tilføje det vi kalder "Somato emotional relaese", sammenhæng mellem krop og følelser. Det, at vi frigiver spændinger i kroppen når vi erkender følelsesmæssige sammenhænge og omvendt. 
 
 
Sammenhængen mellem vores fysiske, følelsesmæssige, mentale og spirituelle lag, spiller en central rolle i Upledger Instituttets craniosakraluddannelse. Vi arbejder i respekt for menneskets selvhelbredende kræfter og egen proces. Jeg vil gerne fortælle dybere om denne del af craniosakralterapien.
 
I min verden er  sammenhængen mellem vores forskellige lag, krop og sind helt naturlig. Også at vi kan have en "dialog imellem vore lag", at vi kan lytte indad og derved opnå erkendelser. For mig selv har dette været en meget givende terapiform.
 
Billedet er mine gode kolleger der behandler hinanden i vandet under delfinkurset i sommer. Desværre ingen delfin på billedet. Behandling i vand er helt fantastisk. Kroppen er vægtløs og har mulighed for frie bevægelser udervejs. Bevægelser der er vanskelige på en briks. Kroppen er støttet af gode hænder og båret af vandet. Det er meget trygt og en stærk kontakt til naturen. Desværre har vi ikke noget organiseret vandbehandling her endnu.
På seminarerne på Island ( Integrativ Intension), hvor jeg har deltaget som behandler flere gange, arbejder vi også i vand. Klienterne får hver dag behandling i det dejlige varme vand. Udendørs i Islands smukke og stærke natur. 
I år afholdes Integrativ Intension på Nord Island nær Myevatten. Det varme vand er i Nature Bath. De 5 dages intensiv terapi er åbent for alle, og det er en glæde at få lov at følge mennesker i 5 dages intensiv terapi. 
Vækker dette din nysgerrighed eller interesse, svarer jeg gerne på spørgsmål eller sender materiale.
 
Læs mere om kraniosakralterapi på www.hellewulffhansen.dk
 
 
De bedste hilsner Helle
 
 
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del nyhedsbrevet