Denne tekst er en preheader, som uddyber indholdet af nyhedsbrevet. Se nyhedsbrevet online her
 
 
 
 
 
 

 
Jeg vil gerne ønske jer alle en rigtig glædelig jul og et godt nytår.
 
Tak for jeres interesse for kurser og behandling gennem året. Det er jeg meget taknemmelig for. Jeg glæder mig til at se mange af jer i det nye år. 
 
Der er noget varmt og godt over december. Vi skal sørge godt for os selv og hinanden her i mørket. Både ved det udadrettede , sociale og det indadrettede fordybende. At vi nyder naturen og det lys der er. En dejlig tid er foran os. Jeg ønsker jer alle en dejlig december.
 
Men så bliver det januar. D. 4. januar begynder hold undervisningen og klinikken åbner. Der er god plads på pilates holdet torsdag kl.17.15. Få pladser på de øvrige hold. Men henvend dig endelig. Både hvis du er interesseret i en snak om hvad kraniosakralterapi eller bevægelse kan gøre for dig. Alle er velkomne. 
 
Lørdagskurset med fokus på åndedrættet kommer d.16. januar.
 
D.11.2 kl. 19.30, vil jeg fortæle om hvad "craniosakralterapi også er".
Jeg har tidlige fortalt om kraniosakralterapi er på den strukturelle måde, jeg har også lyst at inddrage sammenhængen mellem krop og følelser. 
 
Har du lyst at give en behandling eller et kursus i gave, så udsteder jeg gerne gavekort.
 
 
Lige en meget praktisk ting: Vi får nyt net, derfor har jeg også fået ny mail: hellewulffhansen@gmail.com. Hellewulffhansen@mail.dk vil om kort tid ikke virke.
 
mail: hellewulffhansen@gmail.com
tlf.: 26213698 / 64423638
 
Kursuslokale og klinik ligger på Broendegården, Assensvej 17, 5580 Nr.Åby
 

Hold for foråret 2016

Gotved og Pilates
Stræk og gennemstrømmende bevægelser, fokus på åndedrættet, styrkegivende øvelser og afspænding.
 
Tirsdage
Kl.9.00 - 10.15
kl.10.45 - 12.00 optaget
kl.16.30 -17.45
kl.19.15 - 20.30
Start d.5.1 2016, 14 gange, 800 kr.
 
 
Pilates
 
Rolige, styrkegivende øvelser der skaber balance i den bærende muskulatur. Den skaber centrering i kroppen og en god kropsholdning samt bevidsthed om åndedrættet. Bevægelse der giver styrke og spændingsbalance. Vi slutter med afspænding.

Mandage og Torsdage kl.17.15 - 18.30.
Start d.4.1 og 7.1 2016, 14 gange, 800 kr.
 
Læs mere om kurserne på www.hellewulffhansen.dk
 

Kurser i afspænding

 
Lørdag med fokus på åndedrættet - en dag til ro og fordybelse:
Åndedrættet er ikke bare en automatisk muskelbevægelse, åndedrættet spejler hele kroppen og det fortæller hvordan vi har det. Så fordybelse i åndedrættet er fordybelse i hele kroppen. Derfor kan vi påvirke åndedrættet ved f.eks at arbejde med afspænding af bla. kæben, hænder, nakke, fødder, rygsøjlen og  psoas. Vi laver fysiske øvelser, afspændingsøvelser og bevidsthedsøvelser der understøtter et friere åndedræt. Vi skaber plads til åndedrættet. Et frit åndedræt er afgørende for vores velbefindende.
Lørdage d.16.01, kl.9.30 - 12.30. 250 kr, tilmelding senest d.12.01.
 
 
 
 

Kraniosakralterapi

D.11.02 kl.19.30 holder jeg foredrag om "Hvad craniosakralterapi også er". Jeg har før haft aftener om det strukturelle i craniosakralterapi. Men vil gerne tilføje det vi kalder "Somato emotional relaese", sammenhæng mellem krop og følelser. Det, at vi frigiver spændinger i kroppen når vi erkender følelsesmæssige sammenhænge og omvendt. At der er en dyb sammenhæng imellem vores fysiske, følelsesmæssige, mentale og spirituelle lag.
 
 
Denne sammenhæng spiller en central rolle i Upledger Instituttets craniosakraluddannelse. Vi arbejder i respekt for menneskets selvhelbredende kræfter og egen proces. Jeg vil gerne fortælle dybere om denne del af craniosakralterapien.
 
I min verden er  sammenhængen mellem vores forskellige lag, krop og sind helt naturlig. Også at vi kan have en "dialog imellem vore lag", at vi kan lytte indad og derved opnå erkendelser. For mig selv har dette været en meget givende terapiform.
Alle er velkomne.
 
Billedet er mine gode kollegaer der behandler hinanden i vandet under delfinkurset i sommer. Desværre ingen delfin på billedet. Behandling i vand er helt fantastisk. Kroppen er vægtløs og har mulighed for frie bevægelser udervejs. Bevægelser der er vanskelige på en briks. Kroppen er støttet af gode hænder og båret af vandet. Det er meget trygt og en stærk kontakt til naturen. Desværre har vi ikke noget organiseret vandbehandling her endnu.
På seminarerne på Island ( Integrativ Intension), hvor jeg har deltaget som behandler flere gange, arbejder vi også i vand. Klienterne får hver dag behandling i det dejlige varme vand. Udendørs i Islands smukke og stærke natur. 
I år afholdes Integrativ Intension på Nord Island nær Myevatten. Det varme vand er i Nature Bath. De 5 dages intensiv terapi er åbent for alle, og det er en glæde at få lov at følge mennesker i 5 dages intensiv terapi. Det er muligt for mig at bringe klienter med til Island.
Vækker dette din nysgerrighed eller interesse, svarer jeg gerne på spørgsmål eller sender materiale.
 
Læs mere om kraniosakralterapi på www.hellewulffhansen.dk
 
Rigtig glædelig jul,  Helle