Denne tekst er en preheader, som uddyber indholdet af nyhedsbrevet. Se nyhedsbrevet online her
 
 
 
 
 
 

God vinter

Så er det blevet januar, vi har taget hul på 2015 og fået mere dagslys.Spændende hvad året bringer. Noget ved vi .....eller tror vi ved, og noget kommer som overraskelser, forandringer, udvikling, nysgerrighed. 

Jeg ved at på lørdag starter et par måneder med "små kurser". Afsluttes med Anettes foredrag om at være særlig sensitiv d.16.3.
Jeg ved også at jeg selv skal på 2 kurser i foråret. Et om hjernen, og en tilbagevendende deltagelse i CTP på Island. Noget jeg glæder mig meget til, og skriver mere om til sidst i brevet.

D.31.01 "Ind til åndedrættet. kl.10 - 13. Her er også stadig pladser, tilmelding hurtigst muligt.
En formiddag hvor vi giver hele kroppen opmærksomhed i relation til åndedrættet. Får arbejdet med kæbe, ansigt, hænder, jordforbindelse. Store stræk af kroppen Sammenhæng mellem bevægelse og lyd.Sammenhæng mellem hjerte og åndedræt. Det gør os mere nærværende, giver os mere ro og energi.

Hvis du vil med på Louises opfølgningskursus d.7.2,kl. 10 - 15, er det også tid at melde sig nu. Det bliver en dag med genopfriskning af de gode Qi Gong bevægelser. Så er du "faldet af" og trænger til at få kontakt til din Qi Gong  så er her en mulighed for at komme igang igen. Eller er du igang og gerne vil styrkes i din træning, er du selvfølgelig også velkommen.

D.14-15 marts kommer Louise igen og underviser i Qi Gong formen Jishu Gong.

2 aftener med "meditativ bevægelse" d.19 februar og 19.marts. Rolige aftener med afspænding, meditation og bevægelse.

Gotved og Pilates : der er ledige pladser på hold tirsdag kl.9.00 og kl.19.15.

Læs mere om de enkelte kurser på : www.hellewulffhansen.dk/kurser

Som noget nyt kommer Anette Christensen 16.marts og holder foredrag om det at være særlig sensitiv. Læs mere nedenunder. Du kan melde dig via dette link :
 

Tilmelding til kurserne:
tlf.: 26213698 / 64423638

Kursuslokale og klinik ligger på Broendegården, Assensvej 17, 5580 Nr.Åby

Du kan dele dette nyhedsbrev med dine venner via mail eller facebook ved at klikke på               Del nyhedsbrev øverst i højre hjørne.


 

Medicinsk QI GONG efter Biyun metoden

Qi gong er en slags energi-gymnastik, hvor de fysiske bevægelser forenes med åndedræt og koncentration. Biyun-metoden er en medicinsk metode og dermed selvhelbredende. Målet er, at løsne blokeringer og få livsenergien til at flyde frit.
Med langsomme, bløde og elegange bevægelser styrker du hele kroppen - og sjælen. Sener og muskler bliver stærkere, kroppen bliver smidig og stærk, samtidig får du en indre ro og mental klarhed.
Metoden er enkel og med trænings-CD'en lærer du hurtigt alle øvelserne udenad.
Qi gong styrker det almene velbefindende.
Instruktør: Louise Marcussen, qi gong instruktør, bevægelsespædagog og massageterapeut
Læs mere om qi gong på Louise's hjemmeside www.bevar-dig-vel.dk
 
 

Særlig sensitiv

Anette skriver om sig selv : Mit speciale er trivselsoptimering ud fra et helhedssyn på mennesket og en anerkendende tilgang. For nogle år siden stod jeg selv "på kanten" og ved – også af erfaring – hvad der skal til for at undgå at gå ned med stress. Jeg er selv særlig sensitiv, ligesom 20 % af verdens befolkning.
Min baggrund gør, at jeg både kan bringe en faglig og en personlig vinkel i spil, når det gælder særlig sensitivitet, trivsel og stress.

Ved foredraget d.16. marts vil jeg også bidrage med lidt kropsligt arbejde til at afbalancere sanserne.

Tilmeld dig til en spændende aften via linket.:
 http://trivselsguide.dk/foredrag-saerligt-sensitiv-find-fordelene-og-din-egen-balance/

 

Island

Jeg har været så heldig at være kraniosakralterapeut på CTP (Comprehensive Therapy Program) på Island 3 gange nu, og tager afsted i maj igen.
Det er hver gang en stor oplevelse at være i fællesskab med terapeuter og klienter fra andre lande.
Her kommer mennesker for at fordybe sig i deres helbredelses proces i 5 dage, og der er tale om fordybelse. Ligeledes kommer der Upledger uddannede terapeuter der arbejder i fællesskab under supervision af Chas Perry. Behandlingen foregår både på briks og udenfor i det 38 grader varme vand i Den Blå Lagune. Vandet er et andet element og vægtløsheden giver kroppen andre muligheder. Det har altid været stærke intense dage, der giver stor forandring for klienterne, men også stor læring til terapeuterne. Det er muligt for enhver at deltage i terapi programmet, så kontakt mig gerne hvis det har interesse.

Upledger instituttet på Island har lavet 2 små film som jeg linker her, de er begge lærere fra Upledger Instituttet.

Den første med Chas Perry der fortæller hvad craniosacralterapi er, og hvordan vi arbejder terapeutisk. Billederne af vandbehandling er ikke fra Den Blå Lagune.

Den anden med Erla, der fortæller om hendes oplevelser og viden om sammenhæng med krop/ følelser og "energi" 

Skulle du have lyst at vide mere, er du velkommen til at kontakte mig.

De bedste hilsner Helle