Denne tekst er en preheader, som uddyber indholdet af nyhedsbrevet. Se nyhedsbrevet online her
 
 
 
 
 
 

Hej

Ja, så blev det august efter en rigtig dejlig juli måned.
September nærmer sig og dermed efterårets aktiviteter. Jeg ser frem til gode timer i bevægelsesrummet og klinikken.
Der er ugentlige hold i Gotved og Pilates. Lørdagshold i meditativ bevægelse og fokus på åndedrættet.
Louise Marcussen kommer i oktober med weekend kursus i Qi Gong. Det er altid en rigtig dejlig weekend med fordybelse i de rolige, livgivende bevægelser.

Tilmelding til kurserne:
mail: hellewulffhansen@mail.dk
tlf.: 26213698 / 64423638

Kursuslokale og klinik ligger på Broendegården, Assensvej 17, 5580 Nr.Åby
 

Hold for efteråret

Gotved og Pilates
Stræk og gennemstrømmende bevægelser, styrkegivende øvelser og afspænding.

Tirsdage
Kl.9.00 - 10.15
kl.10.45 - 12.00
kl.16.30 - 17.45
kl.18.45 - 20.00
Start d.2. september 2014, 14 gange, 800 kr.
 
Pilates er rolige, styrkegivende øvelser der skaber balance i den bærende muskulatur. Den skaber centrering i kroppen og en god kropsholdning samt bevidsthed om åndedrættet. Bevægelse der giver styrke.
Torsdage kl.17 - 18.15
Start d.4. september 2014, 14 gange, 800 kr.

Lørdag med åndedrættet - en dag til ro og fordybelse
Vi fordyber os i øvelser der giver mulighed for et friere åndedræt, et frit åndedræt er afgørende for vores velbefindende. Vi laver fysiske øvelser, afspændingsøvelser og bevidsthedsøvelser for at give åndedrættet så god plads som muligt. Vi arbejder med kæbe, nakke og åndedrætsmuskulatur, samt jordforbindelse.Vi tager vare på livsenergien , en god dag til fordybelse. Jeg lægger opmærksomhed på sammenhæng mellem åndedræt og hjerte.
D. 8. november kl.10 - 13. 250 kr.
Tilmelding senest d. 1. november

Meditativ bevægelse - Go´lørdag morgen
Vi laver bevægelse og bevidsthedsøvelser der bringer os ind til kernen og giver jordforbindelse.Dette er 3 lørdage kl.8.30 - 9.30. Opmærksomhed på vores egen energi mens dagen er ny og inden vi fyldes med indtryk og oplevelser. Mit ønske er at vi går derfra med en rolig krop og klare sanser. Fødderne på jorden og hovedet i himlen.
D.1. - 8. -15. november kl.8.45 - 9.45, 250 kr
Tilmelding senest d. 26. oktober

Læs mere om kurserne på www.hellewulffhansen.dk
 

Medicinsk QI GONG efter Biyun metoden

Qi gong er en slags energi-gymnastik, hvor de fysiske bevægelser forenes med åndedræt og koncentration. Biyun-metoden er en medicinsk metode og dermed selvhelbredende. Målet er, at løsne blokeringer og få livsenergien til at flyde frit.
Med langsomme, bløde og elegange bevægelser styrker du hele kroppen - og sjælen. Sener og muskler bliver stærkere, kroppen bliver smidig og stærk, samtidig får du en indre ro og mental klarhed.
Metoden er enkel og med trænings-CD'en lærer du hurtigt alle øvelserne udenad.
 Qi gong styrker det almene velbefindende.
Instruktør: Louise Marcussen, qi gong instruktør, bevægelsespædagog og massageterapeut
Læs mere om qi gong på Louise's hjemmeside www.bevar-dig-vel.dk
D. 25. - 26. oktober, kl. 10 - 14, 900 kr inkl. CD
Tilmelding senest d. 19. oktober
 

Kraniosakralterapi

Jeg har i foråret været på 2 meget givende kurser. Begge med Kat og Chas Perry fra Upledger instituttet i USA. Jeg sætter stor pris på deres undervisning og holistiske tilgang til terapi.
Jeg har været på et klientbaseret seminar på Island. Hvor vi arbejder under supervision. Supervisionen og samarbejdet med terapeuter fra mange forskellige lande er meget givende.
I juni var jeg så på et egenterapeutisk kursus med Delfin baseret terapi. Vi besøgte klinikken Onmega i Maremaris der behandler børn med delfinbaseret fysioterapi og kraniosakralterapi. Det var meget spændende at se deres arbejde, at behandle og blive behandlet i kontakt med delfinerne. Delfinerne har en fantastisk intuitiv kraft og for mig at mærke og se, store helende egenskaber. Det var en stor oplevelse.
Er du interesseret kan du læse om klinikken på www.dolphin-therapy.org

I september fortsætter jeg min kursusrække i Visceral manipulation på Barrel instituttet. Det bliver 4 dage med brystkassen og dens organer. Frihed og afspænding omkring organer er vigtigt. Dels for organernes funktion, dels for samspillet med åndedræt, rygsøjlen, nervesystemet.
Læs mere om kraniosakralterapi på www.hellewulffhansen.dk

De bedste hilsner Helle